Ye­ni­den Refah Par­ti­si Rize İl Baş­ka­nı Meh­met Akif Zer­de­ci, par­ti­si­nin Genel Baş­ka­nı Dr. Fatih Er­ba­kan'ın bir dizi zi­ya­ret­ler ve prog­ram­la­ra ka­tıl­mak üzere 13 Mart akşamında Rize'ye ge­le­ce­ği­ni söy­le­di.

Dr. Er­ba­kan'ın Rize prog­ra­mı hak­kın­da açık­la­ma­da bu­lu­nan İl Baş­ka­nı Zer­de­ci, "Sayın Genel Baş­ka­nı­mız 13 Mart Cuma günü Trab­zon ilin­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ği prog­ram­la­rı­nı ta­mam­la­dık­tan sonra aynı akşam ili­mi­ze ge­lecek ve Ba­bil­lon Otel'de genel baş­ka­nı­mı­zı mi­sa­fir ede­ce­ğiz. Sayın Genel Baş­ka­nı­mız 14 Mart Cu­mar­te­si günü ili­miz­de bir­çok et­kin­lik ve prog­ram içe­ri­sin­de yer ala­cak. Cu­mar­te­si sa­ba­hı Saat: 10.00'da Kal­kan­de­re İlçe bi­na­mı­zın açı­lı­şı­nı ger­çek­leş­ti­recek olan Genel baş­ka­nı­mız aynı za­man­da bu­ra­da esnaf ve va­tan­daş zi­ya­ret­le­rin­de bu­lu­na­cak. Öğle Na­ma­zı­nı Rize Mer­kez Şeyh Ca­mi­in­de eda et­tik­ten sonra kent mer­ke­zin­de es­naf­la­rı­mı­za zi­ya­ret­ler­de bu­lu­na­ca­ğız. Saat: 16.00-17.00 ara­sın­da Ra­ma­da Plaza Otel'de din­len­me­ye ge­çecek ve 17.00 ile 18.30 ara­sın­da Sahil Dolgu ala­nın­da­ki bir ka­fe­de Milli Dü­şün­ce Top­lu­lu­ğu ve üni­ver­si­te­li genç­le­ri­miz­le bir araya ge­lecek ve genç­ler­le prog­ram ger­çek­leş­ti­recek. Saat: 19.00'da ise Genel Baş­ka­nı­mız­la bir­lik­te Taç­ma­hal Sa­lo­nun­da teş­ki­la­tı­mız­la ve hal­kı­mız­la bir araya ge­le­ce­ğiz." dedi.

Zer­de­ci, Dr. Er­ba­kan'ın Rize'de ka­tı­la­ca­ğı prog­ram­lar için hal­kı­mı­za da prog­ram­la­ra ka­tıl­ma­la­rı yö­nün­de da­vet­te bu­lun­du.

Editör: TE Bilisim