Çaykur Rizespor forması altında attığı gollerle birçok takımdan transfer teklifi alan Vedat Muriqi'nin menajeri gazetemize konuştu. Vedat Muriqi'nin halen Çaykur Rizespor'un oyuncusu olduğunu kaydeden Muriqi'nin Menajeri Haluk Canatar, şu ana kadar kendilerine Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir' den teklif geldiğini oyuncusunun Avrupa'dan gelen tekliflere sıcak bakmadığını söyledi.

Vedat Muriqi' nin menajeri Haluk Canatar, Vedat'ın karakterli bir oyuncu olduğunu kaydederek, "Kendisi Galatasaray'ı istiyor. Ama Rizespor Vedat'ın kalmasından yana. Bu nedenle Vedat illa gideceğim şeklinde bir talebi olmaz. Çünkü Vedat Çaykur Rizespor'a çok şey borçlu olduğunu hissediyor. Vedat Muriqi Çaykur Rizespor'da kalırsa kimse şaşırmasın" dedi.

Vedat Muriqi' yi isteyen Galatasaray fiyat artırarak 4 milyon avro bir sonraki satıştan yüzde 20 pay ve bir futbolcu önerdi. Çaykur Rizespor cephesinin ise Galatasaray' dan aynı rakamlar ile Muğdat Çelik ve Ahmet Çalık'ı istediği iddia edildi. İki kulüp yetkilileri hafta içi tekrar bir araya geleceği ve nihai karara ulaşmaya çalışacakları bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Hasan Kartal, kulüp olarak kendi menfaatlerini düşündüklerini kaydederek "Vedat'a transferde A, B ve C planlarını sunduk. Vedat ile oturup anlaşacağız. Fenerbahçe ile herhangi bir konuşmamız olmadı. Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için bize bir teklif gelmedi. Vedat'ın fikrine tabii ki saygı duyarız ama kafamızdaki fiyat olmadan buna karşı çıkarız. Bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var." sözleriyle kulübün menfaatleri doğrultusunda anlaşma sağlanmaz ise futbolcunun yeşil mavili ekip de devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim