Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi çatısı altında 38 yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atarak üniversitenin gelişimine katkılar sağlayan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Genel Sekreter Yardımcısı Cehri Hut'a veda organizasyonu düzenlendi.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda online gerçekleştirilen programa, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Üniversitenin Genel Sekreteri Adnan Er, daire başkanları ve fakülte sekreterleri katıldı.


Yoğun katılımın olduğu organizasyonda bir konuşma yapan Rektör Karaman, 38 yıllık görev süresi boyunca göstermiş olduğu üstün gayret ve hizmetleri dolayısıyla Hut'a teşekkür etti.


Üniversitenin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Rektör Karaman, emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.


Hut ise, üniversitenin bünyesinde çalışmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, aktif çalışma hayatını bugün burada tamamladığını, kurduğu güzel dostlukların ise büyük bir kazanım olduğunu söyleyerek herkese teşekkür etti.


Programda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Genel Sekreter Adnan Er tarafından Cehri Hut'a günün anısına plaket takdim edildi.


Organizasyon hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim