Bu kapsamda; Rize Arıcılar Birliği Başkanı Abdulahmet Topçu, Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Cerrahoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Çözüm Koleji Genel Müdürü Erdal Genç ve beraberindeki heyet, Rizeli işadamlarından Şaban Ali Razıoğlu, Kalkandere eski belediye başkanlarından Nihat Çolak ve 26. dönem Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Valisi Kemal Çeber'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Vali Çeber'i ziyaret edenler arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri de vardı.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencilerinden Sena Hilal Dedebağı, beraberinde beş arkadaşı ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber'i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler, hem de mesleki tecrübeleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.


Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için misafirlerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim