Dünya ile birlikte ülkemizde de hızla etkisini gösteren Covit-19 pandemisi ile mücadelede Türkiye tüm uzuvları ile seferber olmuşken hiç şühesiz ki en büyük özveriyi gösteren sağlık çalışanlarımız.

Bu bağlamda Rize'de faaliyet gösteren iş insanı ve Dominos Pizza Rize İşletmecisi Murat YILMAZ, Rize'nin Corona virüs salgını ile mücadelesinde kritik rol oynayan sağlık çalışanlarına pizza ikramında bulundu.

Güncel53 muhabirimize kısa bır açıklamada bulunan Yılmaz; Koronavirüs ile mücadele kapsamında azimle fedakarca hareket eden sağlık çalışanlarımıza destek amaçlı iki gün önce Rize Devlet Hastanesinde bulunan sağlık personelimize, bugün ise RTE Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık personelimize ikramda bulunduk.Ülke olarak geçirmiş olduğumuz bu zor dönemi hep birlikte atlatmak için güçlerimizi birleştirmenin zamanı olduğunu düşünüyorum. Bizlerde gece gündüz mesai yapan tüm hekimlerimize ve her alanda görev yapan sağlık personelimize motivasyon anlamında destek olma adına böyle bir organizasyon düşündük. Amacımız manevi olarak onların yanında olduğumuzu hissettirmek ve bir nebze olsun zor mesailerine dokunuş yapabilmekti. Umarım amacımıza ulaşabilmişizdir. Tüm sağlık çalışanlarımıza sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim