Kongrelerine başlayan CHP Rize il teşkilatı ilk önce Merkez ilçe kongresi ile başladı, İki adayın yarışacağı Merkez ilçe başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Necatı Topaloğlu ile emekli maliyeci Sabri Sürücü yarışacak.

CHP de partililer ve gazeteciler ile bir araya gelen merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu 37'inci olağan kongrelerini yapacaklarını belirterek "Parti olarak hedeflerimiz var ve bu hedefler doğrultusunda elimizi bedenimizi taşın altına soktuk, bundan sonra da aynı hızla çalışacağız.

Rize de başarılı bir seçim geçirdik, 94 yılından beri belediye meclisine üye veremiyorduk ve 31 Mart yerel seçimlerinde bunu başardık, aynı zamanda bir ilçemizde belediye başkanlığını aldık. Bu bizim için elbette yeterli değil, daha iyisini yapmak için çalışacağız" dedi.

Başarılı olduklarını düşündüğünü belirten Topaloğlu " Önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırlanacağız. Önümüzdeki seçimlerde Rize'den milletvekili çıkarmak için çalışacağız, Belediye seçimlerinde yine iddiamızı sürdüreceğiz. Her zaman 1'in 0 dan büyük olduğunu unutmamak gerek.

İlçe seçimlerimizin tamamını 19 Ocak tarihine kadar bitireceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim