Maçtan Dakikalar (İlk Yarı)

2. dakikada Çaykur Rizespor atağında Cemali Serter, defans oyuncularını çalımlayarak ceza sahasına girdi. Yerden Bolesei'ye topu aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda kaleye yönlenen topa Perez son anda ayak koydu ve meşin yuvarlağı GZT Giresunsporlu oyuncular uzaklaştırdı.

21. dakikada Emre Taşdemir'in GZT Giresunspor yarı sahasından uzun pasına Umut Nayır hareketlendi. Ceza sahası içerisinde Holmen ile mücadele eden Umut Nayır'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti. Ancak gol, Umut Nayır'ın, Holmen'e faul yaptığı gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

33. dakikada Süleymanov ceza sahasına yaptığı ortada Emre Taşdemir boş pozisyonda arka direkte topla buluştu. Bu oyuncunun gelişine vurduğu top direğin üstünden az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

50. dakikada Giresunspor atağında topla buluşan Traore, ceza yayından sert bir şut çekti, top az farkla kalenin üstünden dışarı çıktı.

62. dakikada savunmanın arkasına sarkan Diabate, ceza sahası içine ortaladı ancak rakibe çarpan top yine Diabate'nin önünde kaldı. Diabate son çizgiden sert bir orta yaparken, Selim Ay'a çarpan top filelere gitti. 1-0

79. dakikada Sergio, De Jesus'tan kaptığı topla hızla rakip kaleye yöneldi. Bu futbolcunun ceza sahası yayı önünden çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

90+4. dakikada Okan'ın uzun degajı sonrasında Champness, rakibinden kaptığı topla ceza sahasına girip önce kaleciyi sonra da Selim Ay'ı çalımladı ve meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 2-0

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Erkan Özdamar, Candaş Erbil, Hakan Karabalcık

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Emre Taşdemir, Perez, Flavio, Traore, Sergio, Diabate, Süleymanov, Umut Nayır

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Boyd, Selim Ay, Holmen, Cumali Sertel, Dabo, Dokovic, Boldrin, Sabo, Aminu Umar, Bolesei

Kırmızı Kart: Dk. 12 Boyd (Çaykur Rizespor)

Sarı Kart: Hamidou Traore, Mamadou Diarra, Younousse Sankhare (Giresunspor)

Goller: Selim Ay (dk. 62 k.k.), Champness (dk. 90+4) (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim