Çaykur Rizespor'un orta sahadaki beyni Fernando Boldrin Ankaragücü karşısında attığı gole sevindiğini kaydederek, "Önemli olan benim gol atmam değil, takımımın galip gelmesiydi. Altı haftadır galibiyet alamıyorduk. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Bundan sonrası bizim için daha rahat olacak. Ankaragücü' ne attığım golle bu sezon ligde dördüncü golümü attım. Artık arkası gelecek. Benim işim gol atmak ve asist yapmak işimi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Ligde kötü günler geçirdiklerini kaydeden Fernando Boldrin, "Altı haftadır 3 puana hasrettik. Ankaragücü karşısında aldığımız 3 puanla bir nebze de olsa taraftarımıza kendimizi affettirdik. Moralimiz düzeldi. Artık geleceğe daha rahat bakabiliriz. İyi bir kadromuz var. Sadece gol yollarında sıkıntı çekiyoruz. Bu maçla o sıkıntıyı da aştık.. Çok daha iyi olacağız. Gelecek bizim olacak" dedi.

Yılsonunda iyi yerde ligi bitirmek istediklerini ifade eden Fernando Boldrin, "Sezon başında ilk beş için başladık. İlk dört hafta sonunda ligde ikinci sıradaydık. Ard arda puanlar kaybettik. Bu haftaya girerken 16. Sıraya kadar düştük. Aldığımız bu galibiyetle yukarıya tırmanışımız başladı. Şimdi önümüzde zorlu Galatasaray maçı var. İstanbul'a puan ya da puanlar için gideceğiz" dedi

Editör: TE Bilisim