BİLET FİYATLARI


MARATON 80 TL
KAPALI DAĞ 40 TL
KAPALI DENİZ 40 TL
KALE ARKASI 40 TL
MİSAFİR 52 TL (Satış 4 Nisan Perşembe 11:00'da bşlayacak)



KARŞILAŞMA İLE İLGİLİ BİLGİLER

Misafir Tribüne ait bilet satışına 04.04.2019 Perşembe günü saat 11.00'de başlanacaktır.


ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

PFDK kararıyla 10.03.2019 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor A.Ş.-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında Kale Arkası Deniz Tribünü A blokta yer alan seyircilerin bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

PFDK kararıyla 02.03.2019 tarihinde oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor - Beşiktaş A.Ş. karşılaşmasında Misafir Tribün Güney Üst A - B blokta yer alan seyircilerin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

BİLET SATIŞ LOGO KISITI


Çaykur Rizespor biletleri, Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir.

Beşiktaş A.Ş. logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.



BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI

Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Çaykur Rizespor bilet/kombine sahipleri, Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

Rakip Takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Beşiktaş A.Ş. Logolu Passolig Kartlara transfer edebilirler.

Çaykur Rizespor A.Ş. 2018/2019 sezonu kombine sahipleri Beşiktaş A.Ş. karşılaşmasına gelemeyecek ise kombinesini Çaykur Rizespor A.Ş. Kulubü'ne devrebilir.


ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ


Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır.



Engelli tribün biletlerinin yüklemesi maç günü stadyum gişelerinden yapılmaktadır.



Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.

Editör: TE Bilisim