2019 yılı yaş çay sezonunun da kaliteli çay üretimi için yoğun bir şekilde fabrikalar ile çay alım yerleri ziyaret ve denetimlerine bulunan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, çay sezonunun kapanması ile birlikte Türkiye'yi karış karış gezerek piyasa ve bayi denetim ziyaretlerinde bulunuyor.

2019 yılında yüksek kotalar ile yaş çay alımı yaparak üreticinin yüzünü güldüren Çaykur'da 2020 yılında da alımların artarak devam ettirilebilmesi için pazar payının ve ürün çeşitliliğinin de artırılması gerektiğini belirten Genel Müdür Vekili Alim tüm mesaisini ve enerjisini ülke genelindeki bayiler ile istişare toplantılarına ayırıyor.

Bu kapsamda Sivas, Tokat ve Giresun bayileri ile bir araya gelen Alim; bayi yetkilileri ile 2019 yılının değerlendirmesinde bulunarak 2020 yılı için satış ve hedef büyütme adına istişarelerde bulundu.

Aynı zamanda 81 ilde 81 satış mağazası projesi kapsamında durum değerlendirmesi yapılarak bu bölgeler için düşünülen satış mağazaları hakkında bayilerin görüş ve önerileri alındı.

Editör: TE Bilisim