Ak Parti İl Başkanı İshak Alim Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler havuzunda buluşturup kaynaştıran en önemli ortak paydalarımızdır. Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmaktır. Toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği çok özel günler olan bayramlar, şüphesiz ülkemizin her bir köşesinde manevi değerlerimizin gereği olarak idrak edilmektedir. Bu özel günlerde inancımızın ve kültürümüzün gerektirdiği gibi davranmak, gönüllerimizi birbirine daha da yakınlaştıracaktır. Fakat bu bayramımızı tıpkı Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi tedbiri elden bırakmadan geçirmek zorundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarından ödün vermeden bayramı geçirerek hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumalıyız.

Kurban ibadeti sadakatin, teslimiyetin ve fedakarlığın göstergesidir. Hz. İsmail'in teslimiyeti ile, Hz. İbrahim'in sadakatinin bilinciyle yerine getirdiğimiz kurban ibadeti, bizlerin Allah'a yakınlaşmasına bir vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kurban Bayramı şiarını bir ömür yaşamamızı niyaz ederek, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini diliyorum." Dedi.

Editör: TE Bilisim