Ziyaret programına, STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Samet Şişman, Ardeşen İlçe Başkanı Orhan Çağatay, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Ardeşen'de parti teşkilatları ve vatandaşların katılımları ile iftar programı yapıldı.

Programın devamında Teravih namazı sonrası çay ocakları ziyaretleri yapan Genel Başkan Yardımcısı Çolak "Ardeşen'li hemşerilerimizin partimize olan teveccühü bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Partimize katılımlar gün geçtikçe artmakta ve her kesimden vatandaşımız umut olarak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyi görmektedir. Bizler de yapmış olduğumuz ziyaret ve sohbetlerimizde iktidara geldiğimizde ülke genelinde ve Rize özelinde yapacağımız yatırımları tek tek anlatmaktayız. Bunları anlatırken vatandaşımızın önüne Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan kaynak kitaplarımızı ve yatırım açıklamalarımızı koymaktayız. Rizeli olarak bizde çay müstahsiliyiz.

Çay hak ettiği yerde değildir. Bu bizim değerimiz olan çayımızın makus kaderi değildir. Erbakan hocam bu kaderi değiştiren bir liderdi. Şimdi yine bir Erbakan var ve yine çayımızın kaderini geçmişte olduğu gibi bugünde değiştirecek ve hak ettiği yere getirecek bir lider. Gerçek manada kalkınma ancak bir Erbakan ile olur. Ardeşen ilçemizde yaptığımız bu çalışmaların hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederim." dedi.

Editör: TE Bilisim