ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

· BİLET SATIŞ LOGO KISITI
· Çaykur Rizespor biletleri, Yılport Samsunspor Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlar ile satın alınabilir.


· Yılport Samsunspor logolu Kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.


· Yılport Samsunspor taraftarı için sadece maç günü stadyum gişesinde kağıt bilet satışı da yapılacaktır.


BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI
· Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Çaykur Rizespor bilet/kombine sahipleri, Yılport Samsunspor logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

· Rakip Takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Yılport Samsunspor Logolu Passolig Kartlara transfer edebilirler.


· Çarkur Rizespor A.Ş. 2019/2020 sezonu kombine sahipleri Yılport Samsunspor karşılaşmasına gelemeyecekse kombinesini Çaykur Rizespor A.Ş. kulübüne devir edebilir.

ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ
· Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig Kart zorunluluğu bulunmaktadır.

· Engelli tribün biletlerinin yüklemesi maç günü stadyum gişelerinden yapılmaktadır.

· Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.

· Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.


· 7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.


· Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç Günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.


· Maç günü stadyum gişelerinden Passolig Kart teslimatı ve satışı yapılmamaktadır.


· Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.


· Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinden 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir. Passo Mobil uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen taraftarlar akıllı telefonlarını kullanarak karşılaşmaya tek geçişlik kart almadan giriş yapabilirler.​


· Biletlerinizi www.passo.com.tr haricinde N'Kolay satış noktaları ve 0850 7243344 no'lu çağrı merkezi üzerinden de satın alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim