Attığı golün duran toptan gol olduğunu kaydeden Abarhoun, "Özellikle duran toplarda iyi çalışmıştık. Rakibimiz yan toplarda zayıftı. Bunu iyi etüt ettik. Bu eksikliğinden de yararlandık. Eğer kalecimiz kırmızı kart görmeseydi. Belki de farklı kazanabileceğimiz maçın son anlarında çok zor anlar yaşadık. Ama kalecimiz Zafer daha 19 yaşında olmasına rağmen kalede bir dev gibi durdu. Eğer bu maçı kazandıysak Zafer' in bu galibiyete katkısı çoktur" dedi.

Antalyaspor maçında da 90 dakika sahada savaştıklarını kaydeden Abarhoun, "Bu maçta daha maçın 54. Dakikasında 10 kişi kaldık. Her arkadaşımız iki kişilik mücadele etti. Bu mücadelenin sonunda 3 puanı cebimize koyup milli araya öyle giriyoruz. Milli aradan sonra Denizli deplasmanına çıkacağız. O maça 13 günlük süre var. Bu 13 günde tam olarak hazır olacağız. Kalecimiz Gökhan ' da sağlam olarak aramıza döner. O maçı da kazanmaktan başka şey düşünmüyoruz" dedi.

Bundan sonra puan kayıplarına tahammülleri olmadığını kaydeden Mohamed Abarhoun, "İlk yarının bitimine 6 maç var, bizim için hepsinin ayrı bir önemi var. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bu maçlardan 12-13 puan toplayabilirsek. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirebiliriz. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum. İyi bir takımız. Yeni kurulduğumuz için tam olarak arkadaşlarımız takıma adapte olamadılar.. Zaman içerisinde çok daha iyi olacağız" dedi.

Ligde hedefleri olduğunu kaydeden Mohamed Abarhoun, "Lige başlarken hedefimiz ligi ilk beş içinde bitirmekti. Ama şansız sakatlıklarla çok puan kaybettik. Şimdi önümüze bakıyoruz. İlk yarı için hedeflediğimiz puanları alabilirsek sezon sonunda hedefimize varabileceğimizi düşünüyorum. Artık bu ligde büyük küçük takımı ayrımı kalmadı. Her takım her takımı yenebiliyor. Bizde deplasman maçı kazanıp kendi evimizde maç kaybettik. Ne zaman iyi sonucu alacağımıza çok çalışarak alırız" dedi.

Editör: TE Bilisim