Çaykur Rizespor' un Başakşehir maçı için İstanbul'a gitmeden son gün Rize' de gazetecilerin sorularına cevap veren Marco Scepovic, takıma yeni katıldığını, henüz tam anlamıyla hazır olmadığını kaydederek, "Transferin son günlerinde yeşil mavili takıma katıldım. Kamp görmedim. Arkadaşlarımı yeni yeni tanıyorum. Tam anlamıyla hazır olmam için en az 2-3 maça daha ihtiyacım var. Taraftarımızın son maçta bana tepki vermesine anlam veremedim" dedi.

Çaykur Rizespor'da forma giymekten memnun olduğunu dile getiren Marco Scepovic, " Üç yıldır Macaristan Ligi'ndeydim ve bu üç yıl içinde takımın en iyi golcüsüydüm. Ama bu görevi üstlenmek biraz beni yormuştu. Hem takımın hem benim yeni bir sayfa açmaya ihtiyacı vardı; o yüzden bende buraya geldim. Burada iyi bir ortam var. Rize güzel bir şehir. Bir futbolcunun sadece futbol oynamak, kafasını futbola vermek için oyamayabileceği takımlardan biri Rizespor'dur. Bu anlamda zaman ilerledikçe çok daha başarılı olacağım " dedi.

Marko, Çaykur Rizespor taraftarının kendisini Vedat Muriç ile karşılaştırdığını kaydederek, "ben daha takıma yeni katıldım. Vedat 5 yıldır Türkiye' de oynuyordu. Rizespor' da 2 yıl forma giydi. Bu gün süper ligin sayılı gölcüllerinden biridir. Onunla karşılaştırmak benim için onur verici ancak henüz onun seviyesinde değilim. Stillerimiz biraz daha ayrı. Ama zaman ilerledikçe taraftarımızda Vedat Muriç'in boşluğunu dolduracağımı görecek. Biraz sabretsinler" dedi.

Başakşehir maçının kendileri için zor olduğunu kaydeden Marco Scepovic, "Son iki maçı kendi evimizde oynadık ve bu maçlardan sadece 1 puan alabildik. Başakşehir ligin güçlü ekiplerinden biri olmasına rağmen bizim için lige donuş maçı olacak. Şu an kadro genişliği olarak ligin en iyi ekiplerinden biri olan rakibimizi iyi tahlil ettik. Sahaya 3 puan için çıkıp evimize galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim