AK Partinin 18. kuruluş yıl dönümünde Ak Parti Rize teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı Başkanlığında İl Kurucular Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı önderliğinde icra edilen ve sohbet havasında geçen toplantıda; Ak Parti ve Rize ile ilgili güncel konular ele alınırken birlik beraberlik mesajı verildi.

Toplantıya Ak Parti 24.25.26. Dönem Milletvekili ve Kurucu İl Başkanı Hasan Karal, Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer ve partinin çeşitli kademelerinde görev almış isimler katıldı.

Düzenlenen toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim mesajında; ''Genel Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sn. Hayati Yazıcı Başkanlığında İl Kurucular Kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde Kıymetli Kurucularımızın da ilimizde atmış olduğu cesur adımlarla partimiz, ülkemizde kalkınma ve şahlanma sürecini başlatmış ve bugün dünya liginde ilk sıralarda yerini almıştır. Bu anlamlı günde bir arada olmaktan onur duyduğum kurucularımıza tekrar teşekkür ediyor her birinin yaptığı gibi aldığımız hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacağımızı belirtmek istiyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim