Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonunda ziyaretçi akınına uğradı. Gölün ortasında yer alan simge ev, gölün durgun suyunda yansımasıyla birlikte kartpostallık manzaralar oluşturdu.
Bolu’nun doğa harikalarından Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçilerin akınına uğradı. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, göl kenarında yürüyüş yaparak ve doğanın keyfini çıkararak huzurlu bir gün geçirdi. Gölcük’ün simgesi konuk evinin ve dağların gölün yansımasıyla birleşince ziyaretçilere görsel bir şölen sundu.
Şehir dışından ilk kez gelen Neriman Kılıç, "Çok güzel zaten merak ediyorduk. Geldik. Çok soğuk bekliyorduk ama gayet güzel" dedi.
Mersin’den ailesiyle birlikte gelen Erol Uğur, "Doğası harika güzel, manzarası da güzel" diye konuştu.




