Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında 1,5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi, annesi ile anneannesi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Ülkü Mutlu'nun babası Mutlu Kahraman'ın ise 1,5 yıl önce eşinin hamile olduğunu öğrenince heyecandan kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlçede öğretmenlik yapan Leyla Kahraman (37) idaresindeki 53 EB 272 plakalı otomobil, İhsangazi-Kastamonu kara yolu Karaçomak Barajı mevkisinde yol kenarında park halindeki tırın dorsesine çarptı.

Kazada yaralanan Kahraman ile 1,5 yaşındaki kızı Ülkü Mutlu ve annesi Pakize Çelik (61), 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Küçük çocuk, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

2017 yılı Kasım ayında Leyla Kahraman'ın Ordu ili Altınordu ilçesinde Şehit Ersin Bacaksız İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan eşi Mutlu Kahraman, özel eğitim öğretmeni eşinin 4 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ve 7 yıldır çocuk özlemi çektiklerinden aldığı haberle çok mutlu olduğundan aynı günün akşamında öğretmen arkadaşlarıyla kutlama yemeğine giderek bu sevincini paylaştı. Eve dönünce gece rahatsızlanan Kahraman, 112 sağlık ekiplerinin evde müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Editör: TE Bilisim