Çaykur Rizespor Sportif menajeri Yılmaz Bal, yeni sezon için yapılacak transferler konusunda görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, "İyi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Sezon boyunca seyrettiğimiz oyuncular var. Hocamızın kafasında bazı oyuncular var. Hepsini masaya yatırıp bizim alabileceğimiz oyuncularla ve kulüpleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bazı bonservisi elinde oyuncular var. Tercihimiz onlar olacak. Kampa kadar transferi bitirmek istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Sportif Menajeri yılmaz Bal, bir çok oyuncunun ya tatilde ya da milli takımlarda olduğunu kaydederek, " Biz görüşmelerimizi oyuncuların menajerleriyle yapıyoruz. Onlar oyuncularla görüşüp bize dönüyor, anlaşma zemini bulabileceğimiz oyuncuların bu kez kulüpleriyle görüşüyoruz. Bu da zaman alıyor. Transferler artık o kadar kolay olmuyor" dedi.

Şu ana kadar birçok oyuncuyla görüştüklerini kaydeden Sportif Menajer Yılmaz Bal, "Anlaştığımız oyuncular var. Bu oyuncuların kulüpleriyle bonservis konusunda pazarlıklarımız sürüyor. Kiralık oyuncu alacaksak, satın alma opsiyonuyla alacağız. Kiralık oyuncuya artık sıcak bakmıyoruz. Birkaç gün içinde anlaştığımız ama tatilde olan oyunculardan tatili bitenlerle sözleşme imzalayacağız" dedi.

Yurt içinden de oyuncu alacaklarını kaydeden Sportif Menajer Yılmaz Bal, "Bu oyuncuları hem hocamız hem de biz tanıdığımız için yurt içi oyuncu transferini tercih edeceğiz. Gelecek yıldan itibaren yabancı oyuncu oynatma konusunda düşüş olacak. Bu nedenle Türk oyuncuları alacağız. Özellikle Avrupa' da kop koşturan Türklere yöneliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim