AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı berberindeki İl Başkanı İshak Alim'le birlikte 3 gün boyunca 10 ilçe ziyareti gerçekleştirdi. Yazcı ilçelerde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Belediye başkanlıklarını ziyaret etti. Belediyelerin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İlçelerdeki ziyaretler kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelen Hayati Yazıcı esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek talep ve istekleri dinledi.

Yazıcı Rize programının ilk gününde Derepazarı ve İkizdere ilçelerini ziyaret etti. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Verdiği mücadele ile tüm Türkiye'ye örnek olan Neslican tay'ın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve İl Başkanı İshak Alim 2. ve 3. günde de Pazar, Çayeli, Hemşin, Güneysu, Çamlıhemşin, Ardeşen, İyidere ve Rize merkezde ziyaretlerde bulundu.

Gündem Rize Toplantılarının 4.sü Gerçekleştirildi

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gündem Rize" Toplantılarının 4. Öncü Toplantısı katıldı. Rize Ticaret borsasında gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel meclis Başkanı İbrahim Türüt, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve iş adamlarının katıldı.

Toplantıda karayolları bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş, AFAD Müdürü Şakir Kurk, milli eğitim şube müdürü Selman Yıldırtan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman kurumları ve çalışmalarıyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. Yapılan sunumlar üzerine müzakereler yapıldı.

Genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı Rize programı kapsamında Basın mensuplarıyla da bir araya gelerek Gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim