Rize Valiliği Toplantı Salonunda Vali Kemal Çeber, Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakirk Kurk ile bir kısım daire müdürü de hazır bulundu.


Muhtarlar tarafından dile getirilen konular, bizzat ilgili daire müdürleri ile görüşülerek karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunulan toplantının son bölümünde Vali Çeber, yaptığı değerlendirmede; Rize'de coğrafi yapısı ve yağış rejiminden dolayı, yapılan yatırımların büyük bir bölümünü doğayı kontrol altına almayı amaçlayan yatırımlar olduğunu söyledi.

Rize'de ki yatırım maliyetlerinin çok yüksek olduğuna ve kamuya ait kaynakların da belli olduğuna vurgu yapan Vali Çeber, "Bize düşen görev, bu zor coğrafyada kaynaklarımızı en efektif şekilde kullanmaktır. Bunu ben tek başıma başaramam. Benim tek başıma yapabileceklerim belli. Bu yüzden bunu hep beraber çalışarak başaracağız. Memnuniyetle ifade etmek isterim ki şuana kadar Rize'de yaptığım incelemeler esnasında alanlarına çok hakım muhtarlarımızın varlığını ve konularıyla yakından ilgili daire müdürlerimizin mevcudiyetini gözlemledim. İşte bu ekiple hep beraber, omuz omuza vererek işlerimizi takip edecek ve yatırımların en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunmanın gayreti içinde olacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim