Vali Çeber ve beraberindekiler, 11.01.2022 tarihinde protokolü imzalanarak yapımına başlanılan 100 kişilik konaklama kapasitesine sahip yeni huzurevi inşaatını gezerek ilgililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada yaşlılarımıza sahip çıkmanın toplumsal bir görev olduğunu belirterek," Yeni huzurevi binamızın inşaatı tamamlandığında, yaşlılarımız her açıdan modern ve çok geniş imkanlara sahip bir alan olacak.

Huzurevi sakinlerimizin mutluluğu, konforu, rahatı ve memnuniyetleri bizim için en birinci önceliktir. Onların huzur bulacağı bu evlerde her türlü ihtiyaçlarını temin edecek şartların gerçekleştirilmesi için çalışmaktayız. Yaşlılarımız bizim kıdemlilerimiz, baş tacımızdır. Bu vesile ile bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta hayırsever işadamımız Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Çeber'e incelemeler sırasında; İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, Karayolları Rize 103. Şube Müdürü Ercan Çiçek, Zafer Kart ve ilgililer eşlik etti.

Editör: TE Bilisim