Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Atatürk Caddesi güzergahı 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı önünde trafik uygulamasına katılarak, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardılar.

Özellikle bayram trafiğine çıkacak sürücülere emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri, cep telefonu kullanımı, uykusuz ve yorgun araç kullanmama konusunda bilgilendirme yaptılar.

Uygulama noktasında denetimlerde bulunan Vali Kemal Çeber, sürücülere bayram yoğunluğu nedeniyle yollarda oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli davranmaları, trafik kurallarına uymaları, emniyet kemeri takmaları ve hız sınırı ihlali yapmamaları yönünde uyarılarda bulunarak, Ramazan bayramlarını kutladı.

Vali Çeber bayramda yola çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları ve gidecekleri yerlere sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını temenni ediyoruz. Bayramda yola çıkacak vatandaşlarımızdan özellikle hız konusunda ve emniyet kemeri kullanımı konusunda hassasiyetle davranmalarını bekliyoruz, hayırlı yolculuklar ve hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Görevlilerle bir süre sohbet eden Vali Çeber, trafik tedbirleri konusunda yetkililerden bilgi aldıktan sonra uygulama noktasından ayrıldı.

Editör: TE Bilisim