Üsküdar Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin yerleşke içerisindeki temizlik faaliyetlerini daha verimli yürütebilmesi için bir adet yerli üretim temizlik aracını Üniversiteye hediye etti.

Devir teslim töreni için Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine gelen Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK ve beraberindekiler ilk olarak Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi TÜRKMEN'e günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Üniversite anı defterinin imzalanmasının ardından Rektörlük binası önünde araç teslim töreni tertip edildi.

Törende bir konuşma yapan Rektör Karaman, Üniversiteye kazandırmış oldukları yerli üretim olan yol süpürme aracı desteğinden dolayı teşekkür etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ise Üniversitenin ve Rize'nin gelişmesine yönelik her çalışmanın içinde yer almaya hazır olduklarını kaydetti.

Tören sonunda anahtar teslimi yapıldı.

Törene; Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa DEMİRYÜREK, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR ile Prof. Dr. Adnan YILMAZ, daire başkanları ve idari personel katıldı.

Törenin ardından heyet Üniversiteyi gezdi.

Hediye temizlik aracını teslim alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN sosyal medya hesabından da yapmış olduğu açıklama ile Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi TÜRKMEN'e teşekkürlerini iletti.

Rektör Karaman yapmış olduğu açıklamada; ''Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen Üniversitemize yerli marka temizlik aracı hibe etti. Bu gün aracı teslim aldık. Teşekkürler başkanım.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim