Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliğinde yürütülen Üniversite-Sanayi İşbirliğini artırma çalışmaları kapsamında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden oluşan heyet Rize'nin Kalkandere ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek, Üniversite-Sanayi işbirliği hakkında bilgiler verdiler.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliğinde yürütülen Üniversite-Sanayi İşbirliğini artırma çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Rize Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem TEMİZEL, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar KÜÇÜK, KÜSİ İl Temsilcisi ve RTEÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ, DOKA Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü. Fatih Özdemir, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza AĞUN ile Mehmet TAŞKIN, RTEÜ Mühendislik bölümü öğretim üyelerinden oluşan heyet ile Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan GÜNAL eşliğinde bölgedeki firmalara ziyarette bulundular.

Rize Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden heyet firma yetkilileriyle görüşerek Üniversite-Sanayi işbirliği hakkında bilgiler verip her konuda destek ve bilgi alışverişine açık olduklarını belirttiler.

Editör: TE Bilisim