Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ruh Sağlığı Birimi ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliği içerisinde "Gençlik ve Sosyal Medya" konulu söyleyişi 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Saat 15:00'de Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Eğitim Fakültesi Konferans Salonu (Çayeli Yerleşkesinde) gerçekleştirilecek.

Üniversite gençliğinin üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek olan söyleşide "Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz, Sosyal medya ne kadar gerçek, ne kadar sanal?" konuları tartışılıp çözüm önerileri ele alınacaktır.

"Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal" sloganıyla düzenlenecek olan söyleşi etkinliğine konuşmacı olarak katılacak olan Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yasin Yıldız, sosyal medyanın nasıl bilinçli olarak kullanılması gerektiğini, gençlerin sosyal medyayı işlevsel kullanımının desteklenmesi ve sanal mecraların ruh sağlığı üzerine etkileri konularını üniversite öğrencileri ile tartışacaktır.

Editör: TE Bilisim