81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile İlkini geçtiğimiz yaz aylarında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'nın da katılımları ile Rize'de açan ve oldukça yoğun ilgi ile karşılanan Çaykur, Satış Mağazalarını tüm Türkiye'de faaliyete geçirmek için emin adımlar atmaya devam ediyor.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'in her fırsatta dile getirdiği ve olmazsa olmazımız dediği 81 ilde 81 satış mağazası projesi kapsamında 17 ocak 2020 cuma günü Tirebolu Çaykur Satış Mağazası hizmete giriyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim; ''Çay üretimi ve satışında sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın en büyük markalarından olan Çaykur ismi ve ürettiği onlarca sağlıklı ürün çeşitleriyle, tüketici ve üreticilerine, Türkiye'nin her ilinde vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunma noktasında, her bir müşterimizin rahatlıkla ulaşıp, onlarca çay çeşitlerini satın alabilecekleri satış noktalarımızı oluşturmakta kararlıyız ve bu projemizde yurdumuzun her kesiminden, üreticisinden tüketicisine büyük destek görüyoruz.

Hatırlanacağı üzere Çaykur Satış Mağazalarımızın ilkini 2019 yazında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı'nın da katılımları ile Çaykur Genel Müdürlüğümüzün önünde faaliyete sokmuştuk. Bu mağazamızdan kurum olarak aldığımız maddi ve manevi sonuçlar ortadadır. Gerek Rize'mize gelen turistler olsun gerekse yerel tüketicilerimiz olsun satış mağazamıza yoğun ilgi gösterdiler. Bizde bu hizmetimizi yurt geneline yaymak adına 81 ilde 81 satış mağazası projemiz kapsamında önemli adımlar attık.

Bu bağlamda önümüzdeki cuma günü Tirebolu Çay Satış Mağazamızı hizmete açıyoruz. Üreticimiz ile tüketicimiz ile hepimiz için hayırlı olsun'' şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ;

ÇAYKUR'un Satış Mağazası Hizmete Girdi
Çaykur Satış Mağazaları Yurt Geneline Yayılıyor
Avcı, Alim ve Metin'den Çaykur Çay Satış Mağazasına Ziyaret
Çaykur'un Hediyelik Paketleri Büyük Talep Görüyor

Editör: TE Bilisim