Birlik çalışmaları hakkında Vali Çeber'e bilgi veren öğrenciler, birliğin aynı zamanda halk sağlığı alanında çeşitli çalışmalar gerçekleştiren bir grup olduğunu da aktardı.


Tıp öğrencilerinin ziyareti dolayısıyla memnuniyetini belirterek teşekkür eden Vali Çeber, halk sağlığının korunması amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları faydalı bulduklarını ve takdirle karşıladıklarını belirtti. Geleceğin hekimleri olarak gördükleri tıp fakültesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almalarının, özgün projeler geliştirmelerinin kendilerini mutlu edeceğini söyleyerek, "Bilim üreten üniversitelerimizde bilginin ahlaki değerlerimizle birleşerek hizmete dönüşmesi sizlerin, kıymetli hocalarımızın nezaretinde eğitimlerinizi tamamladıktan sonra ülkemizin her bir köşesinde önemli hizmetler vereceğinize olan inancımızı arttırmaktadır." dedi.


Rize Tıp Öğrencileri Başkanı Batuhan Akçay, Öğrenciler Birliği Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz ve Birlik üyesi tıp öğrencileri Vali Çeber'e, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim