Çaykur Rizespor Haberleri

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal; Kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanması için yaptığımız başvuru TFF tarafından reddedildi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile yaptıkları maçta kural hatası oluştuğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptıkları başvurunun reddedildiğini açıkladı.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak TFF'ye başvuruda bulunduklarını hatırlatarak, "Kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanması için yaptığımız başvuru TFF tarafından reddedildi. Kararları TFF veriyor. Türkiye kamuoyu maçı gördü. Maçın hakkının bu olmadığını herkes biliyor. Galatasaray maçında gönüllerde kazandığımızı biliyoruz. Gerekli değerlendirmeyi herkes kendi vicdanında yapacaktır." diye konuştu.

Kartal, taraftarlara teşekkür ederek, camia olarak "Birlikte başaracağız." sloganı ile çıktıkları yolda iyi bir ikinci yarı geçirdiklerini, gelecek sezon daha iyisini yapmak için çalışacaklarını kaydetti.

Rize'de oynanan maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.

Editör: TE Bilisim