Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'un Galatasaray'ı sahasında 4-3 yendiği maçın son dakikalarında gerilim yaşanmış ve yaşanan olaylar sonucunda PFDK, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası vermişti.

Kararın açıklanmasının ardından, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını "Adalet terazisi" yaparak tepki gösteren Fatih Terim'in olaylar sırasında ettiği küfürler ortaya çıktı.

Terim 4. hakemle konuşurken, tribünde bulunan Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal'ın, "Efendi olun" sözlerine sinirlendiği, "Bunu kim söyledi?" diye sorduğu belirtilirken. Bunun üzerine de, "Ne olacak! Ben dedim" şeklinde bir yanıtla karşılaştığı ve böylece ortamın gerildiği iddia edildi.

İşte Fatih Terim'in Ettiği Küfürler

Terim'in neden ceza aldığı ve ne sözler söylediği, karşılaşmanın temsilci raporlarında ortaya çıktı. Karşılaşmanın bitimi sonrasında soyunma odası körüğünün yanına gelen Terim'in, tribüne dönerek, "Senin a...a k.....m ş.....z herif" dediği, yardımcısı Ümit Davala'nın da, "Aşağı gel a...a k..........m" diyerek hakaret ettikleri ifade edildi.

Editör: TE Bilisim