8 Haziran Dünya Denizler Ve Okyanuslar Gününü Münasebeti İle Rize İyidere Sarayköy Plajında Plastik ve Plankton Araştırmaları Ekibi tarafından Kıyı ve Su Altı Temizliği Farkındalık Etkinliği Düzenlenecektir.

Su Ürünleri Fakültesi, Teknik Bilimler Su altı Teknolojisi Programı, Türk Kadın Konseyi ve İyidere Belediyesinin katılım ve katkılarıyla düzenlecek etkinliğe tüm vatandaşların katılımını bekleyen kurumlar etkinlik daveti için yayınlamış olduğu bildiride;

''8 Haziran Dünya Denizler ve Okyanuslar Gününde Rize İyidere Sarayköy Plajında Kıyı ve Su altı temizliği gerçekleştirilecektir. Etkinlik özellikle plastik çöpler ve çevresel etkileri hakkında farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.

Plastik ve Plankton Araştırmaları Ekibi tarafından düzenlenen ve RTEÜ Su Ürünleri Fakültesi, Teknik Bilimler Su altı Teknolojisi Programı, Türk Kadın Konseyi ve İyidere Belediyesinin katılım ve katkılarıyla gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Eldiven ve çöp torbaları tarafımızca sağlanacaktır. Lütfen gelirken şapkanızı ve doldurulabilir su şişenizi yanınızda getiriniz. Plajda sizi görmeyi umuyoruz!'' ifadelerine yerverildi.

Editör: TE Bilisim