Çaykur Rizespor Haberleri

Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin son maçına odaklandıklarını söyledi.

Trabzonspor'la yapacakları maçın önemli olduğunu aktaran Buruk, "Biz buna bir futbol şöleni olarak bakmak istiyoruz. Teknik adam olarak böyle bakmak istiyorum. Bu maçla ilgili tabii ki kazanmamız için şehrimizin büyük isteği var. Taraftarımızın bu isteğine sahadaki oyunumuzla iyi bir şekilde cevap vermek istiyoruz." diye konuştu.

"Ligde yükseleceğimiz her sıra bizim için önemli." diyen Buruk, "O yüzden Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz. Bunu bir derbi olarak nitelendirmek gerekiyor. İki takım da kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Biz bir futbol takımıyız. Saha içerisinde oynayacak Trabzonsporlu futbolcu arkadaşlarımızın futbol anlamında en iyi güzellikleri ortaya koyup bizim de en iyisini ortaya koymamız gerekiyor. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah kazanırız ve taraftarımızın mutlu bir şekilde ligin sonunda stattan ayrılmasına yol açarız." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim