Gelişen teknoloji ve hızlı iletişim seçenekleri içerisinde insanların tercihleri de gelişip değişiyor. Gelişen hayata ayak uydurmaya çalışan firmalar da ürün yelpazelerine sürekli yenilerini ekleyerek vatandaşlara daha hızlı ve kolay kullanım imkanları sağlamaya çalışıyor.

2007 Yılından bu yana dinleyicilerine kesintisiz ve özgün hizmet vermeye çalışan başarılı Radyo Kanalı Slow Karadeniz Fm'de gelişen dünyada, çağımızın yeni iletişim aracı olan İptv - İnternet Tv projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Güncel53 Muhabirimize açıklamalarda bulunan Slow Karadeniz Fm Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Furuncu; 01.01.2007 yılında ''Karadenizsin Sesi'' sloganıyla yayın hayatına merhaba diyen Slow Karadeniz Fm, Karadeniz radyoları içinde 1 adim hatta 2 adim öndedir. Slow Karadeniz Fm yayın hayatına başladığı günden buyana dinleyicisine 24 saat yayın sunmaktadır, dinleyicilerinin isteğini on planda tuttuğu gibi müşterilerinin de reklamlarını on planda tutmaktadır. Slow Karadeniz Fm dinleyicisinin müşterisinin memnuniyetini kazanmış olup günden güne yayın ağını, alanını ve dinleme seçeneğini güçlendirip genişleterek müzik arşivini büyütmektedir.

Slow Karadeniz Fm 900'ü aşkın web sitesinden dinleniliyor. Bunun yanında dinleyicilerimiz android (http://play.google.com/store/apps/details?id=play.slowkaradeniz.radyo) üzerinden, ios http://itunes.apple.com/tr/app/slow-karadeniz-fm/id1059224043?l=tr&mt=8 üzerinden veya masaüstü player http://www.slowkaradenizfm.com/RadyoDinle.rar programlarımızı kurarak hizmetlerimizden faydalanabilirler.

Slow Karadeniz Fm radyo yayıncılığı olarak gösterdiğimiz başarıyla dün de vardık bu gün de varız yarin da var olacağız önümüz aydınlık yeni umutlara yeni hedeflere varacağımıza eminiz. Müziği seven müziği dinleyen insanların insanlığın olduğu her yerdeyiz. Kulağınız bizde olsun.'' Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim