Esnafla hasbihal eden Kaçar, çoğunlukla dile getirilen ekonomi sıkıntılarına yönelik, "Sebep olanlar değişmedikçe sonuçlar da değişmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi tarihinde denk bütçeyapabilen tek siyasi lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dır.

Elimizde Erbakan hocamızın hazırlayıp bıraktığı üretim ve yönetim politikaları dosyalar halinde bekliyor. Görev ehline, yani Milli Görüşçülere verildiğinde bu politikaları tek tek uygulayacağız." dedi. Sistem değişikliğiyle bir şeylerin değişip değişemeyeceğini soran bir hemşerimize Av. Muhammet Kaçar şu yanıtı verdi; "Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bir sistem oluyor da Adil Paylaşımı benimseyen bir sistem neden kurulmasın! Biz elimizden geleni samimi bir şekilde yaptıktan sonra, halkın bütçesini menfaat gruplarına vermeden, kul hakkı yemeden çalıştıktan sonra Allah da yardımcı olacaktır.

Şu an en büyük sorun denetimsizlik. Kararlar denetlenmeden kabul edilip uygulanıyor, yanlış uygulamalardan sorumluluk hissetmeyip özür dileyip, hiçbir şey olmamış gibi hatalar yapılmaya devam ediliyor. Saadet Partisi bu hataların durdurulması için şerre fren, layıkıyla işleyen adil bir düzen kurulması için ise hayra motor olacak partidir."

Editör: TE Bilisim