Türkiye'de bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali'nde Dünya'nın heryerinden katılım olacak. 4. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali'nde daha öncelerinde yarışmacı olarak katılan Rizeli Kuaför Savaş Özdemir, 27 yıllık tecrübesiyle beraber yarışmada jüri olarak davet edildi. Düzenlenecek olan festivalde 6 jüri arasından biri olan Savaş Özdemir, Rize'yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

4. Uluslararası güzellik sanatları festivali'nde jüri olarak seçilen Savaş Özdemir, Rize'yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyerek, "Türkiye Kuaförler ve Berberler Fedarasyonun bu sene düzenlemiş olduğu organizasyonda jüri olarak seçildim.

Türkiye'de ki 6 jüriden birisi ben oldum. Bunlardan biri olmak bana hem kendi adıma hemde mesleğim adına hemde şehirim adına gurur veriyor. Şehirimizi, meleğimi ve markamızı en iyi şekilde jüri koltuğunda temsil etmeye çalışacağız. Daha öncelerde bu tür organizasyonlarda yarıştım ama bu yıl ilk defa jüri olarak davet edildim. Buda bize gurur verdi.

Uluslararası platformlarda Rize'nin isminin bile geçmesi benim için çok onur verici. Bizim yıllardır çabaladığımız uluslararası yarışmalara katılıp ispatlamaya çalışıyorduk. Rize'den de değerli markalar çıkarabiliriz. Avrupa ülkelerinden geliniyor. Bu işi Türkiye daha iyi yapıyor. Türkiye bu konuda çok iyi. Yurtdışında Türk olmayıp berberlerinin ismini 'Türkish Barber' koyan var. Bu da demek oluyor ki Türkler bu işte markalaştı" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim