Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti.

Çaykur Rizespor - Ankaragücü karşılaşması için Rize'de bulunan taraftarlar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Çaykur Rizespor'u yalnız bırakmayarak bu akşam oynanacak maça destek amaçlı ilimize geldiler.


Rizeli Gazeteci Muhammet Delal ile birlikte Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret eden ekibi Başkan Kasap makamında ağırlayarak Rize Belediyesi'nin 01.12. 2018 Cumartesi günü sahil dolgu alanı Kültürpark önünde düzenleyeceği geleneksel Hamsi Festivaline davet etti.


Karşılıklı açıklamaların yapıldığı Ziyarette Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; "Yıllardır fanatik bir Rizespor taraftarı olarak Mardin ilimizde bir Rizespor taraftar Derneğinin var oluşundan memnuniyet duyuyorum. Rizespor'umuzun ligde bulunmuş olduğu kritik durumunda destek amaçlı Mardin'den gelen ve aslen Mardin'li olan taraftar grubuna bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kendilerini Rize Belediyesi olarak Cumartesi günü düzenleyeceğimiz 4. Geleneksel Hamsi Festivalimize bekliyorum. Mardin ile Rize arasında gönül köprüsünün oluşmasında Ovit Tünelimizin de büyük payı olduğuna inanıyorum. Tünelin faaliyete geçmesiyle karşılıklı ulaşımın özellikle kış aylarında daha kolaylaşması bizleri memnun edicidir. Her iki ilin dostluğunun ileriki yıllarda daha da pekiştirilerek devam etmesini temenni ediyorum" dedi.


Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar Kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten ötürü memnun kaldıklarını dile getirerek, Rize Belediyesi'nin organizasinde yapılacak olan Hamsi Festivaline ekibiyle birlikte katılacaklarını söyledi. Dernek Başkanı Çınar, ayrıca bu ziyaretin devamının Mardin'de de devam etmesini beklediklerini söyleyerek, Başkan Kasap ve ekibini Mardin'e davet etti.

Editör: TE Bilisim