12 Aralık 2019'da Çin'in Hubey eyaletinin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve geçen süre içerisinde tüm dünyada hayatı felç eden yeni tip -güncel53- korona virüs pandemisi nedeni ile uzun süredir ara verilen Rize-Trabzon Belediye Otobüs Seferleri yeniden uygulamaya alındı.

Yaklaşık 30 yıldır Rize-Trabzon arasında yolcu taşımacılığında bulunan ve başta öğrenciler olmak üzere dar gelirli vatandaşların tercih nedeni olan ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in talimatı ile 27.09.2021 pazartesinden itibaren yeniden başlatılan otobüs seferleri -güncel53-rizehaberleri- hafta içi 3 ve cumartesi günleri 2 sefer olarak uygulanacak. Pazar günleri ise sefer düzenlenmeyecek.

Yeni sefer fiyat tarifesi ise şu şekilde: Sivil 15,00 TL, Öğrenci 7,50 TL (65 yaş üstü olanlar, engelliler, şehit yakını ve gaziler için indirimli fiyatlar uygulanacak.)

Otobüs seferlerinin Rize kalkış noktası Belediye Hizmet Binası arkası Kütüphane Durağı; Trabzon kalkış noktası ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi Moloz Otobüs -güncel53- Durağı olarak belirlendi.

Editör: TE Bilisim