12-13 Ekim tarihlerinde 23'ncüsü gerçekleştirilecek olan Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB) 23. Olağan Genel Kongresi nedeni ile Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile genel kurul delegeleri tam kadro olarak Ankara'ya gitti.

Kongreye, Rize SMMM Odası Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Ali Fuat Çakmakçı, Rize SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Kuleli, Davut Bilgin, Eski Rize SMMM Odası Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Muammer Berberoğlu, Genel Kurul Delegerleri Yaşar Yılmaz, Ali Haydar Er, Canan Öney, Nurten Atagün Topal ile Rize SMMM Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Mustafa Kulaksız katılım sağladı.

Genel Kongre için Ankara'da bulunan Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Fuat Çakmakçı Güncel53'e yapmış olduğu açıklamada; Hayatımızın her anında olduğu gibi mesleğimizde de demokrasinin önemi tartışılmaz. Rize SMMM odası olarak mesleğimizin demokrasi vazifesini yerine getirmek üzere buradayız. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Mesleğimiz 23. Olağan Genel Kongresine, Odamız ve Rize'mizin menfaatleri doğrultusunda fayda sağlayabilmek, her alanda söz sahibi olabilmek adına ben, oda yönetim kurulu üyelerimiz ve genel kurul delegelerimiz olarak tam kadro katılım sağladık. Mesleğimizi daha itibarlı hale getirebilmek için var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 23. Olağan Genel Kongremizden çıkacak sonuçların tüm meslekdaşlarım için hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında devam etmekte olan ''Barış Pınarı Harekatına'' da değinen Başkan Çakmakçı; "Kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından başarılı bir şekilde yürütülen, Milli birliğimiz, beraberliğimiz ve sınırımızda barışı sağlamak amacıyla başlatılan harekatta, Allah Mehmetçiğimizi galip ve muzaffer eylesin. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Ayrıca; Yapılacak olan genel kurulda Eski Rize SMMM Odası Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Muammer Berberoğlu'nun ''TÜRMOB Denetleme Kurulu'' üyeliği için aday olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim