Rize Haberleri

25 mayıs cumartesi günü yoğun katılım ile Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Rize Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasında (RSMMMO) Bugün (26 Mayıs Pazar) seçime gidildi.

Rize SMMM Odası merkez binasında gerçekleştirilen seçimler de toplam 176 üye oy kullanıldı. Seçimlere 2 grup ve 1 bağımsız aday katıldı. Üyelerin 111'i Oda Başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI ve ekibine oy vererek göreve devam dedi.

Seçim sonrası Güncel53 muhabirine konuşan Çakmakçı; ''Bizlere güvenip tekrar bu göreve layık gören tüm meslekdaşlarıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız geçmiş dönemde de olduğu gibi tüm ekibim ile beraber meslekdaşlarımıza ve ülkemize nasıl daha fazla katkı sağlarız çabası içerisinde olmaktır. Üyelerimizin de teveccühü ile bu secimlerde güven tazelmiş olduk şimdi ilk günki aşk ile çalışmaya devam etme vaktirdir.

Önümüzdeki günlerin ülkemizde ve dünyada toplumsal barışın sağlandığı, terörün son bulduğu, insanların barış ve huzur içinde yaşadığı, ekonomik istikrarın ve adil dağıtımın sağlandığı, istihdamın arttığı, işsizliğin azaldığı, mesleki sorunların çözüldüğü, yarınlara sevgi, umut ve inançla baktığımız bir dönem olması dileği ile saygılarımı sunarım.''dedi.

Editör: TE Bilisim