İlimizin farklı mahallelerinde daha önce çocuk parkı, yeşil alan ve çevre düzenleme gibi birçok çalışmalar gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, " Rizemizin farklı mahallelerinde 30 civarında park yaptık ve 20'nin üzerinde parkları da onardık. Bugün burada da 56. Parkımızı açıyoruz" dedi.

Başkan Kasap, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu daracık alanda bizler çocuklarımıza, gençlerimize ve hanımlarımıza hitaben yeni bir konseptle yeni bir park oluşturduk. Rize Belediyesi Tanyel Parkı aslında küçücük alanda yaptığımız çalışmalar Rizemize hizmet noktasında ne şartlarda işler yapıldığını gösterme açısından bir örnek teşkil etmektedir." Rize Haberleri

Şehrimizde özellikle yaz aylarında vatandaşların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar noktasında yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklediğini ifade eden Başkan Kasap, "Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen mahalle muhtarımıza, mahalle sakinlerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tanyel Parkını Reşadiye Mahallesine kazandırdığı için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İrfan Kaya duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Muhtar Kaya, "İlimizde göreve başladığından bu yana sosyal yaşam ve donatılara çok büyük değer veren ve bu konuda devamlı olarak yatırımlar yapılması için çaba sarf eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

İsmi "Tanyel Parkı" olarak belirlenen sosyal yaşam alanı içerisinde, Bayanlar Lokali, Mini Basket Sahası, çocuklar için Tırmanma Duvarı, Keloğlan Evi, Keloğlan, Nasrettin Hoca,Karagöz-Hacivat figürleri, Mantar oturma alanları, Salıncak, Çocukların ilgisini çekecek duvar boyama, Tırtıl Bank, Kamelyalar yer alıyor.

Editör: TE Bilisim