Rize Merkez Muhtarlar Derneği öncülüğünde Rize Valiliği, Rize Belediyesi, ÇAYKUR, Rize Ticaret Borsası ve Rize Araştırmaları Vakfı (REVAK)'ın destekleriyle, Elma Grup organizasyonuyla "Önce Oku" sloganıyla "2. Rize Kitap Fuarına katılan Rizeli yazarlar adına Ömer Yazıcı, fuar içerisinde öğrencilere ücretsiz kitap dağıttılar.

Askıda kitap uygulamasıyla topladıkları kitapları dağıttıklarını kaydeden Rizeli yazar Ömer Yazıcı, "2. Rize kitap fuarı çerçevesinde kitaplarımızla okuyucumuzla buluşurken öğrencilere de kitap okumayı sevdirmek amacıyla askıda kitap projesiyle topladığımız kitapları fuarı ziyaret eden öğrencilere ücretsiz kitap bağışladık. 2 gün sürecek ücretsiz kitap uygulamamızda yaklaşık 500 kitap dağıtmayı planlıyoruz" dedi.

Kitap fuarı kapsamında öğrencilere ücretsiz kitap dağıttıklarını ifade eden Rizeli yazar Ömer Yazıcı, "Harika bir organizasyon oluyor. Bugün de Rizeli yazarlar olarak Rizelilere kitap hediye etme faaliyetinin içinde olduğumuz içinde çok mutluyuz. Öğrencilerimiz bedava kitabı aldıklarında çok mutlu oluyorlar. Onlardaki bu mutluluğu görünce bizlerde mutlu oluyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim