AK Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılını kutladıklarını hatırlatan Rize İl Başkanı İshak Alim, mesajında, "Bundan tam 18 yıl önce eski Türkiye'nin zincirlerini kırdığı, yükselen bir Türkiye'nin ilk adımının atıldığı bir tarihi yaşadık. Ülkemizin ekonomik, siyasi ve sosyal olarak çok zor zamanlardan geçtiği yıllarda milletimize bir umut ışığı olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tam 18 yıl önce 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelen Ak Partimiz, sanayiden tarıma, ekonomiden eğitime her alanda attığı büyük adımlarla ülkemizi bulunduğu kaos ortamından kurtarmış, sadece milletimizin değil dünyadaki tüm mazlumların ümidi olmuştur. AK Parti İktidarlarıyla birlikte her alanda çağ atlayan Türkiye sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de söz sahibi bir konuma gelmiş, mağdur ve mazlum milletlerin sesi olmuştur.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Yeni Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti bugün, Türkiye'nin dünyada parmakla gösterilecek ülkeler arasında yer edinmesini sağlamıştır. AK Parti İktidarlarının yaptığı yatırım hamleleriyle birlikte; Ülkemizin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıldı. Hayal denilecek projeler gerçekleştirildi. 80 yılda yapılamayan yatırımlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Ekonomik ve sosyal alandaki kazanımların yanı sıra ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajı tekrar kazanıldı. Millet iradesinin önündeki vesayet odakları ortadan kaldırıldı.

Malum odakların ülkemizin etrafını ateş çemberine çevirmeye çalıştıklarını hep beraber görmekteyiz. Sadece Savunma sanayiinde son 17 yılda yaptığımız hamlelerle yerlilik ve millilik oranı yüzde 20'lerden yüzde 70'lere çıkmış durumda. Türkiye'nin son 17 yılda savunma sanayisinde yürüttüğü kritik çalışmalar olmasaydı, bugün bırakınız sınırlarımız dışını, kendi topraklarımızda bile terör örgütleriyle mücadele edemez hale gelebilirdik. Yine sağlık alnındaki devrim niteliğindeki yatırımlarımız olmasa Dünyayı saran Covid-19 salgınında neler yaşayabilirdik? Dünyada gelişmiş diye nitelendirdiğimiz ülkelerdeki durumu gördük. Bunlar sadece birkaç örnek. Sayabileceğimiz binlerce yatırım hamlesi milletimizin feraseti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve AK Parti kadrolarının çalışmasıyla ülkemize kazandırılmıştır. Artık 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda milletiyle birlikte yol alan bir Ak Parti var.

Çıkmış olduğumuz hizmet yolunda bizi hedeflerimiz bir araya getirdi, bizi milletimize, ülkemize olan aşkımız ve sevdamız bir araya getirdi. Unutulmayalım ki; Ak Parti milletin ta kendisidir. Ak Parti, milletimizin taleplerinden doğmuştur. Milletiyle berber yol olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadroları 18 yıl boyunca milletinin desteğini almış ülkesine hizmet etmiştir.

Ülkemize hizmete sevdalı kadrolar olarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimizle kucaklaşarak onların dertleriyle dertlenmeye sevinçleriyle sevinmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletin partisi olan AK Partimizin İktidara gelişinin 18. yıl dönümünün bize desteğini artırarak devam ettiren aziz hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyor ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim