Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik'in evsahipliğinde Eskitoğlu Alabalık Tesislerinde gazetecilere akşam yemeği verdi.

Yeniden Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın da katılımıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 1. Olağan Kongrede Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Kurucu Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik ve yönetiminin kentte görev alan basın mensuplarıyla buluştuğu yemekte Özçelik, kongre öncesi, kongre günü ve kongre sonrası basın mensuplarının kongreye gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü basın mensuplarına teşekkür etmek için yemeği organize ettiklerini ifade ederek, "Davetimize icabet edip bu akşam vaktinizi bize ayırıp bu özveriyi gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadarki destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu iletişimimiz inşallah artarak devam edecektir." dedi.

Henüz 3,5 ay önce kurulmuş bir siyasi parti olarak 31 Mart yerel seçimlerine yasal prosedürlerden dolayı giremeyeceklerine rağmen büyük bir heyecan içerisinde ikinci 40 yıllık Milli Görüş yürüyüşünü başlattıklarını ve yaklaşan seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Özçelik, Yeniden Refah Partisi mensuplarıyla partiye gönül vermiş seçmenlerin ve tüm vatandaşların sandık başına giderek Milli Görüş prensipleri ve çizgisi doğrultusunda oylarını kullanmalarını istedi.

Özçelik, ayrıca, seçim sonuçlarının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim