Rize Engelsiz Yaşam Derneği'nin yeni yerinin açılış programına, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Mahalle Muhtarları, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, Rize Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Bülent Alan ve Dernek Üyeleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Açılış öncesi bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, "Şehrimizde bu tarz sivil etkinlik alanlarının genişletilmesi bir farkındalık için önemli olduğu gibi, toplum üzerinde de pozitif etkiler yaratmaktadır. Günümüze baktığımızda artık Engelli diye bir kavramın kafalarda kalmadığını, hep birlikte engelleri ortadan kaldırma gayreti içerisinde olduğumuzu görüyoruz. İnanıyoruz ki bugün burada açılışını yapmış olduğumuz dernek yerimiz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de güzel işlere imza atacaktır. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Selamlama konuşmalarının ardından açılış kurdelesi Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse tarafından kesilerek yeni alanın incelemesi yapıldı.


Açılışın ardından Rize Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Bülent Alan, Rize Valisi Kemal Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin'e bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili bilgiler aktararak sohbette bulundu.

Editör: TE Bilisim