Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar yayınlamış olduğu mesajında;

''Beldemizde görünen vakalar sonucunda 28.03.2020 de Rize Valiliğimiz tarafından tedbir amaçlı beldemiz karantinaya alınmıştır. 28.03.2020 den itibaren yapılan sağlık taramalarında herhangi bir olumsuz vakaya rastlanılmamış olması beldemiz adına sevindirici bir gelişme olmuştur. Bu süreci yöneten başta Rize Valimiz olmak üzere Sağlık İl Müdürlüğümüz ve Çalışanlarına , ayrıca güvenliğimizi sağlayan Jandarma kolluk kuvvetlerine şahsım ve beldem adına teşekkür ediyorum.

Bu süreci daha başarılı bir şekilde tamamlamak adına il dışından gelen vatandaşlarımızın 14 gün süreyle, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı olan vatandaşlarımızın da ikinci bir emre kadar evden çıkmamaları önem arz etmektedir.

Bu kişilerin sağlık bakanlığımızın açıklamış olduğu kurallara riayet etmesi beldemiz insanının sağlığı açısından çok önemlidir.

Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olacağından eminim. Bu vesile ile Allah'u teala beldemizin ve ülkemizin üzerinden bu musibeti kaldırarak bütün islam aleminin şuurlaşmasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim