İsmail Kahraman Kültür Merkezi binasında gerçekleştirilen sergi açılışına Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in eşi Fatma Metin, İl Genel Eski Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Halk Eğitim Müdür Vekili Zikrullah Alperen Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İdris Altuntaş, Çevre ve Şehicilik İl Müdürü Hasan Bebek daire amirleri ve çok sayıda bayan katıldı.

Kursiyer Kevser Kopuz'un teşekkür konuşması ile başlayan program; Belediye Başkan Vekili M. Aydın Bilsel'in Açılış konuşması ile devam etti.

Başkan Vekili M. Aydın Bilsel; "Belediyemiz Kadın Kültür Merkezi Mesleki Eğitim Birimi'nin açmış olduğu mesleki kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin, aylardan beri yaptıkları el emeği, göz nuru çalışmalar bugün burada sergileniyor. Kültürel değerlerimizi koruma, yaşatma ve geliştirme bilinci ile sosyal gelişimimize önayak olmaları büyük bir şans ve gururdur.

Sevgi ve el emeği ile düzenlenen bu sergide bulunmaktan çok memnunum. Emeği geçen herkese ve aramıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ederim. Kurdela kesimini gerçekleştiren Başkan Vekili Bilsel hayırlı olsun dtemennisinde bulundu.

Sergiyi büyük bir ilgi ile gezen misafirler, el emeği ürünleri detaylı olarak inceledi ve ürünler hakkında bilgi aldı.

Editör: TE Bilisim