Ak Parti Rize Teşkilatı önce 26 Temmuz Cuma günü Erzurum Pazaryolu mevkiinde meydana gelen hazin kaza da Rize İl Genel Meclis Üyesi Eczacı Mustafa Fatih Topçu ve Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şeyda Sali'nin anneleri Ayten Topçu'nun hayatını kaybettiği, babaları Muhammet Topçu, Teyzesi ve Kuzenin yaralandığı haberini alındı.

(İlgili Haberimiz; https://www.guncel53.com/haber-topcu-ailesinin-aci-gunu-6676.html)

Bugün sabah saatlerinde ise Trabzon Araklı Tüneli girişinde meydana gelen kazada AK Parti Rize İl Kadın Kolları Kale Mahallesi başkanı Seyhan Öztürk'ün hayatını kaybettiği; Araçta bulunan Metin Altun (26), Berra Köse (10), Pınar Öztürk (33), Yasin Kıdal (15) ve araç şoförü İhsan Kıdal (49)'ın ise yaralandıkları ve hayati tehlikeleri bulundukları öğrenildi.

(İlgili Haberimiz; https://www.guncel53.com/haber-tunel-girisinde-trafik-kazasi-1-olu-5-yarali-6687.html)

Erzurum'daki kazada hayatını kaybeden Ayten Topçu'nun cenazesi 27 Temmuz (bugün) Cumartesi günü İkindi namazını müteakip Rize merkez Veliköy köyündeki Merkez Camiinde kılındıktan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Güncel53 & Güncel Rize Gazetesi ailesi olarak hayatlarını kaybeden Merhume Ayten Topçu ve Merhume Seyhan Öztürk'e Allah'dan rahmet, başta acılı yakınlarına ve Ak Parti Rize ailesine sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim