Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çiftekavak mevkiinde bulunan yeni sanayi sitesindeki depoları ziyaret ederek, belediye personelince hazırlanan yardım kolilerini inceledi.

Başkan Metin, burada yaptığı açıklamada; "İlimiz kırsalında ikamet edip, korona virüsünden işyeri kapatan, sigortasız olarak çalışanlar, seyyar satıcılık mesleğine sahip olup tezgahı kapananlar, ev temizliği, çocuk bakıcılığı gibi işleri yapan vatandaşlarımıza oluşturduğumuz mobil gıda ekibiyle bu desteği ulaştırmaya başladık. Bu uygulama ile Başkanlık bütçe olanakları ve hayırseverlerimiz dahilinde ihtiyaç sahiplerine koronavirüs ve Ramazan ayı süresince 46 mahallemizde devam edeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Metin, Covid-19 Salgını ile birlikte sosyal devletin yeniden hatırlandığını ve desteklerini esirgemeyen Toptancılar Sitesi yönetim kurulu üyelerine, Rizeli hayırsever sahiplerine teşekkür etti. Hazırlıkları ve ulaşımı sağlayan belediye personeline, ihtiyaç sahibi hane halkları üzerindeki birikmiş sancılara buradaki özverili çalışmalarınızla yaşam sağlıyorsunuz ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ediyorum. Virüsten korunma yönünde alınan ve alınacak önlemlere dikkat etmenizi rica ediyorum. Allah yardımcımız olsun" diyerek, mobil gıda ekibini yola çıkmak üzere uğurladı.

Editör: TE Bilisim