2019'un son aylarında Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüs (Covid-19) pandemisinin etkileri ülkemizde de şiddetle hissedilmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve günden güne büyüyen ''Biz bize yeteriz Türkiyem'' kampanyasına bir destek Rize Belediyesi Bünyesinde Görev Yapan İşçilerden Geldi.

Bu bağlamda organize olan işçiler maaşlarından kesinti yapılarak ''BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM'' kampanyasına aktarılması yönündeki taleplerini içeren dilekçelerini ilgili makama ilettiler.

Konu ile ilgili işçiler adına açıklamada bulunan Ruşen KUK; ''Bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir çok kişiyi etkileyen Covit-19 pandemisi nedeni ile mağdur olan kardeşlerimize bir nebze olsun katkıda bulunabilmek, ülkemizin içerisinden geçtiği şu zorlu günlerde bir ve beraber olduğumuzu göstermek adına Rize Belediyesi işçileri olarak bütçemiz dahilinde bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik.

Bu güne kadar medeni ve ileri olarak addedilen toplumların karşılaştıkları ilk zorlukta nasıl birbirlerine düştükleri, insanları nasıl kaderlerine terk ettikleri ortadayken ülkemizde gerçekleşen milli dayanışma tüm dünyaya örnek olmaktadır. BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM, EVDE KAL, SOSYAL MESAFENİ KORU'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim