Müftü Mahallesinde düzenlenen buluşma programına Ak Parti Rize Gençlik Kolları Başkanı Mariye Müberra Arıcı'nın yanı sıra, parti teşkilat mensupları, mahalle başkanları ve farklı mahallelerden gençler katılım sağladı.

Mahalle buluşmaları programına konuk olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, samimi bir ortamda gençlerle sürdürmüş olduğu sohbetinde sözlerine ilk olarak gençlik yıllarından başlayarak bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Gençlere mümkün oldukça sivil toplum kuruluşlarında görev almaları ve çeşitli aktiviteler içerisinde bulunmaları, toplumdan uzak değil tam aksine toplum içinde bulunmaları, projeler üreterek yönetimlere sunmaları konusunda bilgilendiren Başkan Rahmi Metin, kendini yetiştirmek, bilgi ve deneyimini arttırmanın beraberinde mutlaka başarıyı getireceğine vurgu yaptı.

Geçmişten günümüze ülkemizde gelinen süreçle ilgili de bir çok konuda gençlere bilgiler aktaran Başkan Metin, eski Türkiye ile bugünün Türkiye'si arasında çok fark olduğunu, her geçen gün bir çok alanda daha da gelişmekte olan ülkemizde pandemi süreci olmasına rağmen yatırımların hız kesmeden devam ettiğini, gelişen ve değişen Türkiye'nin yarınlara daha güçlü bir şekilde taşınmasında gençlerimize çok iş düştüğünü ifade etti.

Rize Belediyesi'nin şehrimizde yürütmüş olduğu proje çalışmaları ve yatırımlarla ilgilide gençlere bilgiler aktaran Başkan Rahmi Metin, programa katılan gençlerin beklenti ve fikirlerini alarak kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Editör: TE Bilisim